lauantai 3. maaliskuuta 2012

Pikkumiehelle peruscolleget... vaan ei sittenkään!

Näin siinä aina käy.... Olin leikannut housun kappaleet jo aikoja sitten valmiiksi, tarkoituksena tehdä ihan perushousut ilman mitään ihmeellisyyksiä. No sitten kun olin ompeluun päässyt ja jo haarasaumat saumuroinut, kävin miettimään et mitä jos sittenkin...
Ja tälläiset niistä "perus"housuista sitten tuli. =)

Hyllyltä nuo traktorijoustiksen palaset ihan huusivat päästäkseen näihin mukaan! Toispuoleinen tasku on nyt joku in juttu mulla. Pitkät lahjeresorit on muuten tosi hyvät käytössä. Vyotärölle laitoin resorin sijaan joustista jonka sisällä kuminauhaa. Ja niinhän siinä sitten kävi, että traktorit on ylösalaisin... Haitanneeko tuo?

Taakse laitoin tuon merkkini joka on muuten virheellinen. RuskaKerttu kuuluu yhteen ja tilatut merkit saapuivat tuollaisina. Reklamoin ja sain uudet ilmaiseksi! Tosin serkkuni moitti tuota homemadea, Suomessa pitää puhua Suomea, sen takia seuraavat merkit tilaankin blogin nimellä. Ja sivusaumaan ommeltavina, aika rasittavaa ommella noita merkkejä ja miettiä mihin sen tällä kertaa laittaa.
Housuissa kaava oma, koko 86/92cm. College paikallisen kangaskaupan palalaarista, hintaa en muista. Traktorit hamstereista.

1 kommentti: