perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kestovaippoja kaikenlaisia

Pitäähän mun esitellä se mistä kaikki alkoi. Tai siis tyttären syntymästä tää ompeluinnostus palasi. Ompelukone oli seisonut pölyyntymässä useamman vuoden valmistumisen jälkeen.
Mutta odotusaikana olin vakaasti päättänyt ainakin kokeilla kestoilua, Miksikö?
No kun muuten elän aika ajattelemattomasti, käytän paljon autoa, syön lihaa ja tuhlaan rahaa turhuuksiin. Ajattelin, että kestoilu olis hyvä tilaisuus maksaa luonnolle edes hitusen verran takas.

Nyt on kohta kaksi omaa vauvaa (+kummityttö ja ystävän poika ja jokunen muukin vauveli) vaipatettu ompelemillani vaipoilla. Luonto varmasti kiittää.
Laitan tähän nyt jokusen kuvan muutamasta tällähetkellä huuto.netistä löytyvistä vaipoista. 
Näiden ompelu on jotenkin niin rentouttavaa, tiedän tasan tarkkaan mitä teen missäkin vaiheessa ja ne on niin suloisia! Ja näihin voin tunkea niitä RETROkankaita niin paljon kuin tykkään. 
Kaavani oli alunperin mummut, mutta moneen kertaan olen kaavaa muuttanut sitä mukaa kun havaitsin omalla lapsella muutoksen tarvetta. 
Ainiin, käytän näihin kierrätyskankaita, kiinteät imut on kierrätettyä froteeta, johon ompelen vielä yhden kerroksen bambua, toki kumpparit ja tarrat/nepit on uusia mutt muuten kaikki ihanat kankaat on kirppareilta, mummojen kaapeista tai vastaavia löytöjä.
  

Huomatkaa tuo pieni apulainen alareunassa ja seuraavassa kuvassa kävi näin. :D

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti