perjantai 11. toukokuuta 2012

Baseball-takki Pikkuveikalle

Taidan olla sen ikäinen, että musta noi jenkkiläisten baseball-takit on vaan ihkuja! Henkalla on myyty montaa mallia, mut en koskaan malta ostaa. Sitten sainkin ihan huippu idean aplikoida selkään meille kovin merkityksellisen tekstin. Kuvat kertokoot loput! =)

Tää on hetkeen aikaan työ jota tein monta päivää, pienissä osissa. Mut olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. 
Kaava on oma 86/92, kankaat kierrätettyjä, paitsi sisäpuolen apinat kestovaippakaupasta. Nepparien kiinnitys onnistui hyvin ensikertalaiselta, paitsi jokaisen alanepin olen vaihtanut. Tein ohjeen mukaan ensin reiät ja sitten vasta painoin nepit. No nepit on tullut läpi kankaasta. Ei auta ko paikata ja painaa uusi päälle. Ärsyttävää.
Aplikointi olisi takuulla ollut helpompaa aplikointipaininjalalla, nyt en nähnyt yhtään missäkohtaa piti kääntyä ja minne suuntaan. Teksti olis voinut onnistua paremminkin. Tein aplikoinnin liimaamalla selkäkappaleeseen ison palan harmaata ja siihen piirsin kirjaimet. Piirrettyjen viivojen mukaan koneella perässä ja ylimääräiset saksilla pois.

Rintamerkiksi tuli tälläinen johon mieheltä tuli kommentti, et sheriffin merkkikö se siinä on. No vaikka sitten se. 

Hihaan vielä vuosiluku, pelinumerotyyliin.


Taskut on valetaskut, tein ne ensin ihan oikeiksi, mutta päätin sitten, että ne ovat vaan tiellä ja ompelin kiinni.

Loppuun sovituskuvia, Pikkuveikka on vielä yhteistyökykyinen malli. Jalassa bloggaamattomat haaremihousut, jotka toisessa pesussa kutistuivat trikoiksi, Juhuu.
9 kommenttia:

 1. Onpa hieno! Liityin lukijaksikin, kun löytyi niin kivoja juttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen itsekkin aika ylpeä tästä tekeleestä. =) Ja tervetuloa!

   Poista
 2. Onpa hieno! Ja selkämyksen teksti on hauska :D Malli vaan ei ainakaan kuvissa kovin räyhältä vaikuta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Malli ei tosissaan oo mikään räyhä, enemmänkin herkkä runoilijapoika. Teksti liittyy perheen karvaisiinkavereihin. ;)
   Ja kiitos kehuista!

   Poista
 3. Tosi kiva blogi ja ihanan paljon tuunausta ja kierrätystä! Oe:stä tänne eksyin ja samantien lukijaksi, hienoja töitä :)

  VastaaPoista