torstai 1. maaliskuuta 2012

Onepiissi, jumpsuitti, kokopuku, huppuhaalari, you name it!

Isosisko sai onepiissin vähän kuin vahingossa. Toki se on ollut ajatuksissa, mutta kun piti alla olevan haalarin kaava testata niin leikasin murulle haalarin. Hiippahupulla tottakai. Pallotaskut(?) tein ekaa kertaa elämässäni, hyvän ohjeen vinkin sain facen ompeluelämää ryhmästä ja ohje löytyy täältä.
Haalarin kaava on muotimuksuista koko 98/104. College on kirppislöytö, 2 metriä 4e! Resori fabriinasta.

 Onepiissiin on hyvä paeta Äitikarhua, piilossa ollaan.(äitikarhu on tiikeri ja ne on nyt NIIIN pelottavia....
 

Isosiskon hoitotädin pojalle tein tälläisen onepiissiin vaihtotalous periaatteella. Mulle kangasta, sulle puku. Tätä Myllymuksujen raitajoustofroteeta olen himoinnut jo piiiitkän aikaa ja kun tätä oli mahdollisuus saada "työpalkaksi" niin en kahta kertaa miettynyt. 
Haalarin kaava on muotimuksusta isoin muutoksin, käsittämättömiä noi muotimuksun kaavat kun on leveitä ko mitkäkin. Tätäkin kavensin varmasti 10 cm. Koko oli 98, mutta pituuttakin lisättiin lahkeisiin ja hihoihin, oikeastaan voisin sanoa että kaava on oma, kun muokkasin myös huppua ja hihaa ja vetskan kiinnitystapaa.
Huppu on vuoritettu vanhasta teepasta saadulla trikoolla, resori ja vetska eurokankaasta.

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tuo vaaleanpunainen haalari!

  VastaaPoista
 2. tosi ihana haalari ja loistavat nuo resorit. Tuovat hyvin ilmettä.

  VastaaPoista
 3. Ihana ja ihanan lokoisan oloinen haalari. Minä myös tykkään noista resoreista! :)Juuri tuollainen rento mitä voisin itsellekin jopa ottaa koti asuksi. ;D Mistähän löytyisi aikuisten kaava. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kovasti kehuista! Noi resorit kyllä kivasti piristää tuota muuten simppeliä haalaria. Ja kuulemma aikuisten koossa ohjetta ja kaavaa löytyy Ottebren lehdestä, sitä en tiedä mistä numerosta. Facen Ompeluelämää ryhmästä varmasti tieto löytyis nopeasti. =)

  VastaaPoista