perjantai 27. huhtikuuta 2012

Pöksyille paitabodeja ja teeppoja

Koska lapsi on kasvanut ulos myöskin paidoistaan pitihän niitäkin jokunen ommella. Eli luvassa ihan perus-settiä, paitabodeja ja teeppoja kesää silmälläpitäen.

Kestovaippakaupan apinatrikoo, ihanassa keltaisessa värissä. Kaava oma kokona 86/92cm. Resori muistaakseni samasta paikkaa.

Hamstereista napattu pirteä eläintrikoo, jonka valmistajaa en nyt muista. Vaihteeksi hihat käänteellä.
Myllymuksujen raitatrikoosta vaihteeksi lyhyemmillä hihoilla. Tähän piti keksiä jotain piristystä ja aplikoin selkään tekstin VEIKKA.
 
 
Muutaman lyhkähihasen tekaisin erilaisilla virityksillä.  

Tähän paitaan leikkelin pappani kätköistä saamani teepan. Paidassa oli valmiina painettu kuva edessä, josta leikkasin taakse olkapäälle osan kuvasta, siitä lähti idea punaisiin resoreihin ja nappilistaan mikä on feikki.


Apilapaita on äitiyspakkauksen joustavaafroteepyyhettä, näitä pyyhkeitä ostan muuten aina kun kirpparilla eteen tulee. Vihreä resori on jostain housuista leikkattu ja sitä oli juuri sopivasti tähän paitaan. Aplikointia varten liimasin taakse tukikangasta, mustana koska valkoista ei ollut. Ei ollut hyvä idea, musta kuulsi läpi ja vaikka revein tukikangasta pois kaiken minkä sain jäi siitä silti mielestäni varjo kankaaseen. Ärsyttävää.

Viimeisenä mustekalapaita. Kangas on pappani samaa paitaa kuin punainen teeppa ylempänä. Mustekala pyöri mielessä monta päivää resorivalinnan jälkeen. Lopulta piirtelin paperille ja siitä lyijykynällä paitaan. Ideana oli tikata kahteen kertaan suoralla ompeleella jotta kuvaan tulis vähän eloa. Ite tykkään.

Kaikki teepat on samalla kaavalla, 86/92cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti