keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Muutama bloggaamaton ompelus

Ompelen jatkuvasti, mutta kuvaamisen ja etenkin bloggaamisen kanssa on hankaluuksia, aika ei vaan riitä. Nyt kasaankin tähän muutaman ompeluksen pesueeni pienimmälle, minkä olen kuvannut mutten blogannut. :)Retrohenkinen haalari <3


 Tämä ihanuus on Ottobren kaavoja ja mielestäni ihanan perinteinen, kuitenkin sopivan kapea mitoiltaan. Helistin joustofrotee on tähän malliin kuin tehty.

Harmikseni leikkasin kankaan malttamattomana kaaostilanteessa ja lopputuloksena oli sauma väärässä kohdassa, suoraan keskellä edessä. Lahkeensuut huolittelin resorikaitaleella.

Mutta siitäkin huolimatta tämä on ollut yksi lempivaatteemme.
Pienelle ison pojan setti.

Tässä huppari ja housut setissä on eurokankaan pehmeä college yhdistetty luonnonvalkoiseen trikooseen.

Kaavat ottobreen. Paidassa ei ollut alunperin huppua, itse piirsin sen ja nyt kun pukua on pidetty paljon ja pesty useasti on pääntie hieman liian napakka. Housuihin kiristysnarut ja sirkat.

Pieniä bodeja tähän väliin....

Kettutrikoota oli vain pieni pala, joten jatkettiin mustalla. Kaavakokeilu on useampaa Ottobren kaavaa. Alaosassa oikaisin reippaasti ja saumuroin vaan ostobodysta leikatun haaraosan ompelemaani yläosaan kiinni.Syksyn ihania värejä lehtikuosissa.


Tässä bodyssa on omat lempivärini, ihanat murretut sävyt. Alaosassa taas oikaistu ompelemalla ostobodyn haaraosa. Sovituskuvasta huomaa, että minulla on paha tapa tehdä liian pitkiä hihoja...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti