torstai 1. lokakuuta 2015

Babynest, yksi, kaksi ei vaan kolme!

RuskaKertulle on tulossa vauva.

Ja vauvahan tarvitsee nykyään Babynestin eli Vauvapesän. Tälläsistä ei ollut tietoakaan silloin kun esikoista tai kuopusta tein. Mutta nyt sellanen oli saatava.Onhan ne kuvat aivan ylisöpöjä missä vaavit köllii pesissään.

Koska vauvan laatu on yllätys tyydyin harmaan ja valkoisen liittoon. Sitten tein toisenkin ja vielä kolmannen. Ja neljäs on työn alla, näihin jää niin koukkuun!

Muutama kuva, jotta pääsee fiilistelemään.Tässä käytin parista tyynystä vanut ja pohjaan kirppikseltä parilla eurolla ostamani vauvan peittoa. Harmaat tähdet tilasin Kangastukusta, jossa on aivan mieletön valikoima puuvillakankaita. Valkoinen on Mummuni peruja. Tarkoituksena oli saada tuo kirjailu pesän yläosaan, mutta upsista vaan, se menikin harmittavasti taitteeseen piiloon.


Tähän seuraavaan ostin levyvanua, pohjaan tyylittelin tähden ja tästä tulikin mielestäni ihan huippuhieno! Levyvanu on vaan huomattavasti hankalampi saada asettumaan kauniisti tuohon reunaan.


Kolmanteen tulikin erivärinen tähtikangas. Tähän reunavalli jäi huonoksi joten purin tämän ja täytin vielä lisää. Valitettavasti uutta kuvaa en tullut ottaneeksi ennen kuin tämä muutti uuteen kotiinsa.

Nyt puuhastelen neljännen parissa, josta olen todella innoissani, punaista pikkuruutua, pitsiä jaa siitä tulee niin hieno! Lisään kuvan kun saan pesän valmiiksi.

Vauvanpesä on älyttömän helppo tehdä itse, kaavakin helppo piirtää itse ja kokoa pystyy kaavaa muokaamalla muuttamaan. Peruskaava on 75 korkea 60 leveä ja päihin 15x15 pallurat. Lisään tähän kuvan nauhat auki olevasta pesästä. Ja kaavasta, mun kaavassa on tuo palluran ja etureunan kulma kovin jyrkkä, sitä kannattaa loiventaa reippaasti on helpompi ommella. Vinonauha kannattaa ommella vain palluran puoleen väliin. Jos joku kiinnostuu ompelemaan itse,mutta kaipaa lisävinkkejä niin kommentoihan alle niin yritän auttaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti