sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Pänts, Pänts ja Pänts!


Pikkuveikka sen kun kasvaa ja housunpuntit jää lyhkäsiksi. Pulmaan auttaa selvästikkin housujen sarjatuotanto. Koska olen saamaton nahjus on osa pöksystä ehtinyt jo hyvän aikaa olemaan käytössä ja yksiä on jo muokattukin. Mutta postauksen pointtina taisi olla ihanien pöksyjen esittely :).


 Näissä housuissa on kaavana Ottobren 4/13 Ultimate Casual, joka on muodostunut omaksi Ultimate Favorite kaavaksi. Ihana, helppo ja hyvin istuva malli. Pilvivelouri on ostettu Facen Kangashamstereista, turkoosi college on kirppislöytö. Nauhat olen ommellut resorista vähän eri tyyleillä taitellen. Kivoja on. Kokona näissä 98 pidennettynä 104.Näissäkin housuissa on sama kaava, nyt vain tein toisella tapaa taskut. Punaisisa housuissa on taskut tehty leikkaamalla etukappaleilta taskun malliset kappaleet pois ja ommeltu sitten takaisin tuon kuviollisen trikoonkanssa. Helppo ja nopea tapa saada näyttävä tasku. Näissä oli ensin kumpparivyötärö, mutta tuo college oli liian paksua käännettäväksi joten vaihdoin sen resorivyötäröksi. Punainen college on kirppislöytö.
Harmaat housut ovat jämäkankaista tehty yhdistellen collegea ja veluuria. Taskut vain ommeltu kenno-ompeleella päälle niin että risareuna saa näkyä. Iisii ja nopeeta taas.
Näissäkin koko 98-104.


Vihreät pöksyt on tehty omalla kaavalla, reippaasti väljempi malli kuin Ottobren. Näihin käytin tuota Sydänauto veluuria piristeenä. Kankaan olen ostanut Kangashamstereista ja värjännyt limeksi. Koko 98 ja 104 välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti