perjantai 21. kesäkuuta 2013

Tuunaushommia!

Melkein vuosi pyörähti blogipäivitysten välissä. 
Syitä on muutamakin; RuskaKerttu muutti maalle, jossa ei nettiä ensin ollutkaan, sitten RuskaKerttu teloi selkänsä pihamaan rakennuspuuhissa niin että jouduttiin leikkaukseen asti. Toipilasaikana ei selkä kestänyt istumista joten ompeluakaan ei voitu harrastaa. 
Nyttemmin selkä alkaa kestää ompelua ja onhan sitä ommeltu, muttei blogattu. Muutama erityinen työ on bloggaamatta niiden tavis housujen ja teeppareitten seassa. Muuta aloitan nyt ekalla tuunaustyölläni, entisöinniksi tätä kun ei voi kutsua! :)

Rahin uusi elämä!

Olin ostanut varmasti vuosi sitten kirpparilta rahin, tässä muotokieli miellytti ja etenkin hinta joka taisi olla kokonaiset 20 euroa. Väri ei niinkään iskenyt mutta kun tuo nelivuotinen Artenomin koulutus on niin ajattelin, että verhoilen mokoman uudelleen. 
Aikaa kului ja sininen (jota en oikein voi sietää) rahi alkoi määrätä olohuoneen värimaailmaa.. Ja päätin että nyt kesälomalla sen uudistan. Mulla oli ajatus ihanasta ruusukuosista tai raidasta, mutta ei ainakaan sinisenä! 

Kuinkas ollakkaan, mieheni Mummon kätköistä löytyi täydellista vanhaa patjakangasta, sinisenä. Kaikki muu natsas mut ei toi sininen väri. Kangasta pyöriteltyäni huomasin, että nurjapuoli näytti tooosi paljon paremmalta ja teinkin päälisen sitten Mummon vanhasta patjanpäälisestä nurinpäin vain. Päälinen on irroitettavissa pesuun, ominaisuus jota on lasten myötä alkanut arvostamaan...


Tältä rahi näytti ennen, yäk.

1 kommentti: