Siirry pääsisältöön

Muutama solmu....

Kukaan ei varmaan ole välttynyt pinnalla olevalta makramevimmalta. En minäkään. Ekan rullan ostin ja mökkilomalta Pohjois-karjalasta asti raahasin keppejä seinävaatetta varten. Muutama youtubevideo läpi ja solmimaan. Lankana on moppari ihanassa okran värissä.
Ja kuvat kertoo enemmän...


Yksihän ei riitä mihinkään, joten tein toisen. Tämä sai kodin ystäväni seinältä.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haalareita ja potkupukuja ja pieni vinkki potkupuvun ompeluun....

Innostuin taas tekemään haalareita. Ja sitten innostuin potkupuvuista, ne on niin symppiksiä. Tähän nyt muutama tekele esille. Jotenkin tuo haalari tuntuu olevan nyt enemmän IN, mutta perinteinen nainen kun olen niin noi potkupuvut on vaan niin Liikkiksiä. Tämä ensimmäisenä esille pääsevä haalari kerkesi käydä päällä ja pesussakin ennen kuvaamista, sen takia vetää tuolta ylhäältä. Tässä on ihana veluurikangas, oikein kivasti vähän retromainen. Kaava oma 86 ja kangas Hamstereista samoin vetoketju. Resori Ikasyrin ja täytyy sanoa, että olin aika pettynyt Ikasyrin resorin laatuun. Tosi vaikea arvioida oikeaa mittaa kun tuntuu et resori vaan venyy ja venyy.  Haalariin laitoin haarakiilan kuvan ottamisen jälkeen, puku kinnasi hieman herran haarusista kestovaipan kanssa. Seuraavana olikin pikatikkinä Tuttan terällisten potkareitten tuunaus kesäiseksi polvipuvuksi. Tää oli niin kiva päällä et innostuin tekee muutaman muunkin potkarin. Lisäksi purin toisen etut

Rennompi vai siistimpi collegejakku?

Huppari on tälläiselle keski-ikäiselle (hyi yök.) vähän liian.... noh, jotain.  Jakku on taas liian pankkineiti (vaikka sellainenkin olen joskus ollut...)  Kaipasin rentoa, mutta siistiä helppoa päälle vedettävää. Ja semmosen tekasin ystävältä saadusta neuloscollegesta ja trikoosta. Kaavan pohjana oli Suuri käsityö lehden joku jakku, mutta se muutti muotoaan niin paljon, etten uskalla mainostaa sitä tämän kaavaksi. Tärkeimmät asiat mitä halusin jakkuun olivat, pyöreä pääntie, vetoketju ja 2/3 osa hihat ja itse tekemällä saa sitä mitä tulee... :D Kuvaaminen on taas aivan kamalaa, en ymmärrä miten joku viihtyy kameran edessä. Jakusta tuli erittäin hyvä ja kuvissakin näkyy, että se on monta kertaa jo päällä ollut.  

Makrame lasimaljan ympärille

Pinterest on täynnä ihania kuvia lasimaljoista, joiden ympärille on solmittu makrame. Mulla on isoäidiltäni peritty 10 litran sillipurkki, jossa on milloin mitäkin sisustusrompetta. Viimeiksi sen maalasin tyttäreni kanssa sormiväreillä hänen ollessaan 1,5 v, nyt tuo tytär on jo 11 v. Joten uusi ilme oli ajankohtainen. Mallin nappasin netistä jostain kuvasta ja solmin työtä parina iltana viettäessäni miehen kanssa mukavaa koti-iltaa sohvalla telkkaria katsoen. Tai hän katsoi, minä solmein. Kuvista olisi saanut oikein kivat, jos olisi laittanut maljaan valot, mutta olen liian kärsimätön sellaiseen, eikä kesällä tule pimeäkään. Lankana tässä on sinapinvärinen moppari.