Siirry pääsisältöön

Babynest, yksi, kaksi ei vaan kolme!

RuskaKertulle on tulossa vauva.

Ja vauvahan tarvitsee nykyään Babynestin eli Vauvapesän. Tälläsistä ei ollut tietoakaan silloin kun esikoista tai kuopusta tein. Mutta nyt sellanen oli saatava.Onhan ne kuvat aivan ylisöpöjä missä vaavit köllii pesissään.

Koska vauvan laatu on yllätys tyydyin harmaan ja valkoisen liittoon. Sitten tein toisenkin ja vielä kolmannen. Ja neljäs on työn alla, näihin jää niin koukkuun!

Muutama kuva, jotta pääsee fiilistelemään.Tässä käytin parista tyynystä vanut ja pohjaan kirppikseltä parilla eurolla ostamani vauvan peittoa. Harmaat tähdet tilasin Kangastukusta, jossa on aivan mieletön valikoima puuvillakankaita. Valkoinen on Mummuni peruja. Tarkoituksena oli saada tuo kirjailu pesän yläosaan, mutta upsista vaan, se menikin harmittavasti taitteeseen piiloon.


Tähän seuraavaan ostin levyvanua, pohjaan tyylittelin tähden ja tästä tulikin mielestäni ihan huippuhieno! Levyvanu on vaan huomattavasti hankalampi saada asettumaan kauniisti tuohon reunaan.


Kolmanteen tulikin erivärinen tähtikangas. Tähän reunavalli jäi huonoksi joten purin tämän ja täytin vielä lisää. Valitettavasti uutta kuvaa en tullut ottaneeksi ennen kuin tämä muutti uuteen kotiinsa.

Nyt puuhastelen neljännen parissa, josta olen todella innoissani, punaista pikkuruutua, pitsiä jaa siitä tulee niin hieno! Lisään kuvan kun saan pesän valmiiksi.

Vauvanpesä on älyttömän helppo tehdä itse, kaavakin helppo piirtää itse ja kokoa pystyy kaavaa muokaamalla muuttamaan. Peruskaava on 75 korkea 60 leveä ja päihin 15x15 pallurat. Lisään tähän kuvan nauhat auki olevasta pesästä. Ja kaavasta, mun kaavassa on tuo palluran ja etureunan kulma kovin jyrkkä, sitä kannattaa loiventaa reippaasti on helpompi ommella. Vinonauha kannattaa ommella vain palluran puoleen väliin. Jos joku kiinnostuu ompelemaan itse,mutta kaipaa lisävinkkejä niin kommentoihan alle niin yritän auttaa. :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haalareita ja potkupukuja ja pieni vinkki potkupuvun ompeluun....

Innostuin taas tekemään haalareita. Ja sitten innostuin potkupuvuista, ne on niin symppiksiä. Tähän nyt muutama tekele esille. Jotenkin tuo haalari tuntuu olevan nyt enemmän IN, mutta perinteinen nainen kun olen niin noi potkupuvut on vaan niin Liikkiksiä. Tämä ensimmäisenä esille pääsevä haalari kerkesi käydä päällä ja pesussakin ennen kuvaamista, sen takia vetää tuolta ylhäältä. Tässä on ihana veluurikangas, oikein kivasti vähän retromainen. Kaava oma 86 ja kangas Hamstereista samoin vetoketju. Resori Ikasyrin ja täytyy sanoa, että olin aika pettynyt Ikasyrin resorin laatuun. Tosi vaikea arvioida oikeaa mittaa kun tuntuu et resori vaan venyy ja venyy.  Haalariin laitoin haarakiilan kuvan ottamisen jälkeen, puku kinnasi hieman herran haarusista kestovaipan kanssa. Seuraavana olikin pikatikkinä Tuttan terällisten potkareitten tuunaus kesäiseksi polvipuvuksi. Tää oli niin kiva päällä et innostuin tekee muutaman muunkin potkarin. Lisäksi purin toisen etut

Phil&Teds Explorer ja sivulaukku tuunaus

Yhdet tuplarattaat kerkesin jo poiskin myydä ja pärjättiin hyvin seisomalaudalla, kunnes Isosisko sai jonkun mullivaiheen ja kieltäytyi tottelemasta kaupunkireissuilla ja yleensäkin kävelemisestä kun tuo Pikkuveikkakin saa istua rattaissa!  Joten nöyrästi otin ja tilasin itselleni uudet rattaat, tällä kertaa peräkkäistä mallia ja ihan pakko sanoo, nää on niin huiput! Ainoa miinus on puutteellinen tavaratila ja sen ratkaisin sivulaukuilla, itse tehden tottakai. Pikkuveikka toimii esittelijänä.  Alunperin piti molemmat olla punaisella tereellä, mutta ostinkin sitä liian vähän ja piti jatkaa omista kätköistä löytyneellä harmaalla, joka olikin reippaasti kapeampaa kuin tuo eurokankaan vinonauha, hieman oli tekemistä että sain kantin edes siedettävän näköisesti.  Laukkujen kankaasta ei mitään tietoa, että mitä se on. Olen joskus tehnyt koiralle takkia tästä, kosteutta hylkivää, hieman joustavaa ja sisäpuolella lyhytnukkainen vuori. Sisäpuolenkangas mummoni aarteista löytynyt pö

Baseball-takki Pikkuveikalle

Taidan olla sen ikäinen, että musta noi jenkkiläisten baseball-takit on vaan ihkuja! Henkalla on myyty montaa mallia, mut en koskaan malta ostaa. Sitten sainkin ihan huippu idean aplikoida selkään meille kovin merkityksellisen tekstin. Kuvat kertokoot loput! =) Tää on hetkeen aikaan työ jota tein monta päivää, pienissä osissa. Mut olen tosi tyytyväinen lopputulokseen.  Kaava on oma 86/92, kankaat kierrätettyjä, paitsi sisäpuolen apinat kestovaippakaupasta. Nepparien kiinnitys onnistui hyvin ensikertalaiselta, paitsi jokaisen alanepin olen vaihtanut. Tein ohjeen mukaan ensin reiät ja sitten vasta painoin nepit. No nepit on tullut läpi kankaasta. Ei auta ko paikata ja painaa uusi päälle. Ärsyttävää. Aplikointi olisi takuulla ollut helpompaa aplikointipaininjalalla, nyt en nähnyt yhtään missäkohtaa piti kääntyä ja minne suuntaan. Teksti olis voinut onnistua paremminkin. Tein aplikoinnin liimaamalla selkäkappaleeseen ison palan harmaata ja siihen piirsin kirjaimet. Piirrettyjen vii