Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2014.

Ultimate Favorite Päntsit!

  Joskus sitä vaan onnistuu.  Ja tälläkertaa näissä pöksyissä onnistui kaikki ja tykkään näistä vielä ihan sikana. :) Kaavana Ottobre 4/13 Ultimate casual 98 pidennettynä 104. Kangas on paikallisesta kaupasta pehmeäksi harjattua collegea, taskupussit ajelulla trikoota. Vyötärönauha on miehen hupparista varastettu. :) Ja loppuun vielä rivi muitakin housuja. Koot ja kaavat vaihtelee ja kankaat ovat sieltä sun täältä, epämääräistä? Kyllä. Tälläinen minä vain olen, ei pysty muistamaan iiihan kaikkea.

Pänts, Pänts ja Pänts!

Pikkuveikka sen kun kasvaa ja housunpuntit jää lyhkäsiksi. Pulmaan auttaa selvästikkin housujen sarjatuotanto. Koska olen saamaton nahjus on osa pöksystä ehtinyt jo hyvän aikaa olemaan käytössä ja yksiä on jo muokattukin. Mutta postauksen pointtina taisi olla ihanien pöksyjen esittely :).   Näissä housuissa on kaavana Ottobren 4/13 Ultimate Casual, joka on muodostunut omaksi Ultimate Favorite kaavaksi. Ihana, helppo ja hyvin istuva malli. Pilvivelouri on ostettu Facen Kangashamstereista, turkoosi college on kirppislöytö. Nauhat olen ommellut resorista vähän eri tyyleillä taitellen. Kivoja on. Kokona näissä 98 pidennettynä 104. Näissäkin housuissa on sama kaava, nyt vain tein toisella tapaa taskut. Punaisisa housuissa on taskut tehty leikkaamalla etukappaleilta taskun malliset kappaleet pois ja ommeltu sitten takaisin tuon kuviollisen trikoonkanssa. Helppo ja nopea tapa saada näyttävä tasku. Näissä oli ensin kumpparivyötärö, mutta tuo college oli liian paksua kään

Pikkuveikan Äijärotsi!

Tämä nahkatakki on alunperin Anoppini teettänyt Pikkuveikan Iskälle, tämän ollessa kaksivuotias. Noh, mallihan oli hieman vanhanaikainen lepakkohihoineen, joten purin takin atomeiksi ja tuunasin siitä nykypäivään sopivan.  Lisäsin collegehupun ja resorit helmaan ja hihansuihin sekä kaulukseen. Yksityiskohtia tikattiin sinne tänne, ne taitavat kaikki purettu jostain Iskän Jack & Jonesin paidasta. Kierrätys kunniaan, nääs. :) Koko on jotain 98, takki on valmistunut jo viime syksynä, mutta vasta nyt saatiin aikaseksi kuvata ja blogatakin. Onneksi mulla on tapana tehdä kasvunvaraa. Toivottavasti tämä mahtuu vielä keväällä kun kelien puolesta voisi ulkona pitää. Tämä kuuluu vaatteisiin jotka on pakko säästää tuleville sukupolville.  Tykkään todella.